I N F O

H O E  W E R K E N  W I J

Ik wil fotografie is een duo fotografen, dat betekent dat we altijd met ons tweeën komen. Dit is een bewuste keuze die wij hebben gemaakt. Wij kunnen op deze manier uniek zijn, alle momenten kunnen worden vast gelegd. We zijn op elkaar ingespeeld en naast foto’s kunnen wij ook filmen op de dag en hier een clip van maken. De prijs van de fotografie ligt tussen de €1950,- en €2450,-. Voor meer informatie zie pagina FAQ.

6 – 12 maanden voor jullie trouwdag.

Alles begint bij het hebben van een klik met onze foto’s. Bekijk rustig onze website, maar ook facebook en instagram houden we actief bij. Spreekt het jullie aan, dan kun je contact met ons zoeken. Dit kan via ons contact formulier op deze website. Wanneer je contact met ons hebt gezocht kunnen we een kennismakingsgesprek plannen. Deze is geheel vrijblijvend. Dat betekent dat er geen kosten aan verbonden zijn. We komen graag bij jullie thuis, nemen een portfolio mee, maar ook albums en stalen om te bekijken.

6 – 3 maanden voor jullie trouwdag. 

Tijdens dit kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen. Dat is belangrijk omdat er een klik moet zijn. Samen zoeken we of onze stijl bij jullie past, wisselen we ideeën uit en fantaseren over jullie grote dag. We vertellen wat we voor jullie kunnen betekenen, stap voor stap nemen we jullie mee door jullie trouwdag. We vertellen handige tips, maar ook wat niet bij ons past. Naast kletsen, laten we vooral heel veel foto’s, films en albums zien. Hier gaat het immers om. Na het gesprek kunnen we eventueel jullie datum vast zetten. We zullen in de komende weken contact hebben via de what’s app.

De trouwdag

Daarna zien we jullie op jullie grote dag. Een van ons zal naar de bruid gaan in de ochtend, de ander gaat naar de bruidegom. Daar worden foto’s (en/of film) gemaakt. Ook dan gaat het om niet geposeerde foto’s. Doe vooral je ding en niemand staat ons in de weg. Hoe meer (belangrijke) mensen, hoe mooier de beelden vaak worden. Wanneer de ontmoeting is, zal deze van beide kanten gefotografeerd worden. We zijn immers met z’n tweeën! Omdat we verschillende pakketten aanbieden, kiezen jullie zelf tot hoe lang we blijven.

8 tot 12 weken na de trouwdag

Wanneer het feest voorbij is, begint voor ons het nabewerken. Daarom duurt het even voordat jullie de foto’s zullen ontvangen. Wel beloven we alle bruidsparen in de eerste week een mini online album, om alvast na te genieten. Daarna zullen alle foto’s klaar zijn tussen de 8 – 12 weken na de bruiloft. Wanneer jullie er voor kiezen om ook een album of film door ons te laten maken dan wordt deze gemaakt na het leveren van de foto’s. Over het album zullen we nog contact hebben over welke foto’s en hoe het album er uit komt te zien. Graag zouden wij jullie film op onze website en social media laten zien, dit is immers een aanvulling van ons portfolio. Dit is natuurlijk altijd in overleg met jullie. Wanneer jullie hier akkoord voor geven, zal dit betekenen dat we rechten van muziek moeten kopen.

Ongeveer 8 weken na het ontvangen van de foto’s is ook het album klaar en zullen we deze bij jullie langs brengen en samen bekijken. Daarna kunnen jullie hier blijvend van genieten!