F A Q

IK WIL WETEN WAT JULLIE STIJL IS.

Onze stijl is met contrast, rustig, met een knipoog, natuurlijke tinten en vooral niet geposeerd.

 

IK WIL WETEN WAAR DE PRIJZEN OP GEBASEERD ZIJN.

De prijzen zijn gebaseerd op het aantal uren dat we aanwezig zijn op de trouwdag en de uren die we besteden aan het bewerken van de foto’s (en film). Voor het bewerken van de foto’s zijn we ongeveer 1 uur bezig met 20 foto’s. Met film zijn we zo 3 uur bezig met 1 minuut film. Albums zijn we ongeveer 1 uur bezig met 5 spreads.

 

IK WIL WETEN OF WE OOK VOOR JULLIE ETEN MOETEN ZORGEN.

Voor een lunch zorgen we wel zelf. We nemen altijd wel eten mee voor onderweg. We zijn overdag erg druk en hebben niet altijd de tijd om rustig te eten. Wanneer jullie kiezen voor het DE LUXE pakket en we ook blijven voor het avond feest, zou het fijn zijn dat we op locatie even iets warms kunnen eten. Dit hoeft echt geen luxe diner te zijn.

 

IK WIL WETEN OF JULLIE OOK NAAR HET BUITENLAND KOMEN.

Graag! Trouw je in het buitenland, dan willen we hier natuurlijk ook graag bij zijn. Neem contact met ons op voor verdere info.

 

IK WIL WETEN WAT ER GEBEURT ALS EEN VAN JULLIE ZIEK IS.

We doen er alles aan om met z’n tweeën te komen. Maar het zou natuurlijk kunnen dat onverhoopt een van ons afwezig is. We hebben er voor gekozen om dan alleen te komen. Wij kunnen de kwaliteit van de foto’s ook bieden wanneer we alleen komen, echter heb je dan geen foto’s van twee kanten. Wanneer jullie foto’s incl. film in jullie pakket hebben, dan zullen we contact met jullie opnemen om te kijken wat er mogelijk is.

 

IK WIL WETEN OF WE OOK RAW FOOTAGE KUNNEN ONTVANGEN.

Een Raw footage is een onbewerkte foto. Deze zullen jullie niet ontvangen omdat we van mening zijn (en vele fotografen met ons) dat raw beeldmateriaal niet af is. Dit is slechts een gedeelte van het eindproduct. Na het schieten van de beelden, zullen we ze nauwkeurig bewerken tot een mooi eindresultaat. En daarnaast is niet al het raw beeldmateriaal kwalitatief goed om te ontvangen. Er zullen ook onscherpe of in onze ogen, minder mooie beelden tussen staan en wij willen niet dat dit onderdeel kan zijn dat onze naam zal dragen. De foto’s die jullie ontvangen zijn de mooiste foto’s uit een hele reeks en worden door ons gekozen. Uiteraard zijn wensen bespreekbaar.

 

IK WIL WETEN OF JULLIE ALLES OP SOCIAL MEDIA PLAATSEN.

Iets dat we op social media plaatsen is altijd in overleg met onze klanten. We willen graag mooie beelden plaatsen, aangezien beelden ook onze reclame is. Maar dit gaat altijd in overleg.

 

IK WIL WETEN OF JULLIE OOK ALBUMS KUNNEN LEVEREN.

Ja wij leveren ook albums. De prijzen verschillen en liggen tussen de €250,- en €550,-. Daarnaast bieden we ook boxen, USB sticks en covers. Al deze artikelen zijn door ons met zorg en liefde uitgekozen. We zijn heel trots op onze leverancier en kunnen zeggen dat de kwaliteit van onze producten erg hoog ligt. Meer info over albums en andere artikelen kunnen we tijdens een kennismakingsgesprek geven.